Led housing

Productie Led Housing middels het spuitgieten van aluminium.

Aan de producent van gebruiksvriendelijke en duurzame LED sportveld verlichting heeft Exten prototypes en seriematig geproduceerde behuizingen voor LED verlichting toegeleverd.

 

Erg belangrijk was de keuze van het materiaal teneinde een hoogwaardige warmteafvoer te realiseren. Gekozen is voor het spuitgieten van een aluminium legering met hoogwaardige thermische eigenschappen. Ook voor de prototypes is dit materiaal toegepast waardoor testen konden worden doorlopen voordat investeringen in productiemiddelen waren uitgegeven. De behuizingen zijn voorzien van de benodigde oppervlakte afwerkingen  welke een lange standtijd in de buitenomgeving garanderen

 

Exten heeft uitgebreide ervaring in de ontwikkeling en levering van spuitgegoten en ge-extrudeerde aluminium en folded fin (koperen) heatsinks. Exten heeft tevens een breed netwerk van leveranciers die gespecialiseerd zijn in het spuitgieten van aluminium, waardoor we altijd de leverancier kunnen kiezen die het beste past bij uw wensen en specificaties.


Led Housing product Led Housing Prototype

"Op de getoonde afbeeldingen zijn IP rechten van toepassing, welke toebehoren aan onze opdrachtgevers."