Maak kennis met Exten

De expertise van Exten aangaande ontwikkeling en toelevering van prototypen en producten zorgt voor een snelle en flexibele aanpak bij het realiseren van uw product.

De ziel van Exten ligt in het ontwerpen en toeleveren van prototypen en producten; het creëren van iets nieuws conform de wensen en specificaties van de klant. 

Expert in rapid prototyping en productrealisatie

Een nieuw product(onderdeel) begint bij uw ontwerp. Vanuit onze specialistische kennis en ervaring, werken we samen met u aan de realisatie van prototypen en producten. Wanneer een integrale aanpak gewenst is om producten uit kunststof of metalen te realiseren, is onze toegevoegde waarde het grootst.
U moet zich als ondernemer kunnen concentreren op uw bedrijf, markt en doelgroep. Het is dan ook onze uitdaging om de vooraf vastgelegde specificaties, kosten en doorlooptijden te vertalen naar een zo efficiënt mogelijk te realiseren product. Minimalisatie van uw kosten is daarbij een belangrijk uitgangspunt, dus doen we er alles aan om de investering en kostprijs zo laag mogelijk te houden.

Netwerk van specialisten en toeleveranciers

Exten beschikt over een uitgebreide expertise op het gebied van engineering en productrealisatie. Voor de uitvoering werken we samen met een wereldwijd netwerk van op elkaar ingespeelde specialisten en toeleveranciers. Op die manier zijn we flexibel en kunnen we snel inspelen op de levering van complexe componenten.
Nog belangrijker is echter dat we met deze manier van werken altijd de productiewijze en leverancier kunnen kiezen die het beste past bij uw wensen en specificaties. We proberen uw product dus niet aan te passen aan een productiewijze, maar werken juist andersom. Uw product is de basis!